The Whisky Portal

Om The Whisky Portal

WhiskyAuction.com - The international WhiskyAuction
Start
Find Region
Find Destilleri
Find Whisky
Kalender
Nyheder
Links
Bøger
Plakater
Videoer og CD'er
Forum
Konkurrencer
SMWS koder
Whiskysmagning
Whiskyrejser
Køb et banner
Kontakt The Whisky Portal
Tilmelding maillisten
The Rum Portal

The Whisky Portal er en privat og fuldstændig uafhængig hjemmeside. Målet er relativt beskedent: At tilbyde grundlæggende information (og links til mere information) om alle whisky destillerier, aftappere og blendere i verden. Jeg gør mit yderste for at sikre at al information er korrekt, men jeg kan dog ikke garantere for eventuelle fejl.

Det hele startede som en hobby, da jeg samlede information sammen for sjov og til eget brug. Under min søgen efter information fandt jeg ud af, at der var masser af information tilgængelig på internettet - men det lykkedes ikke at finde et enkelt sted med den information jeg selv ledte efter. Så det blev klart for mig at den database jeg var ved at skabe skulle være offentligt og frit tilgængelig. Dette skete i 1999 på min private hjemmeside, og i sommeren 2000 var jeg klar til at lancere The Whisky Portal.

En masse mennesker og kilder har bidraget til denne hjemmeside. Specielt Rainer Hilger, Greg Kitzmiller, Dr. Alex Kraaijeveld og andre medlemmer af "Malts-L" listen (se link-siden) har været behjælpelige med en masse oplysninger.

Jeg vil gerne takke alle som har været involveret for den store hjælpsomhed de har udvist. Jeg har altid forsøgt at undgå at "stjæle" information, og har i stedet foretrukket at linke til andre hjemmesider.

Billederne er primært sendt mig fra destillerierne, men også MacY og flere andre, især Martin Markvardsen, har bidraget.

En varm tak til jer alle. Uden jer ville The Whisky Portal ikke være den samme.

Dennis Klindrup


Master of Malt - Malt Whisky, Scotch Whisky and More - Whisky Shop

Whiskysmagning med The Whisky Portal